Skip to main content

KOPI - The best choice for searching translated plagiarism

Web-search

Webes plágiumkereső

A KOPI Plágiumkereső egy webkereső segítségével gyűjti weblapokat az internetről, jelenleg elsősorban a magyar oldalakról. Ebben az adatbázisban is lehet már keresni, így az internetről letöltött tartalmak forrását is meg lehet állapítani. Kereséséhez be kell lépni a rendszerbe. Ezen az oldalon azt lehet megtudni, hogy egy weblap szerepel-e már az adatbázisunkban, vagy sem. Amennyiben nem található meg, akkor azt hozzá lehet adni, ezzel is bővítve a keresendő dokumentumok listáját.

Milyen oldalak vannak benne?

Amennyiben kíváncsi rá, hogy egy adott weblap benne van-e az adatbázisunkban, akkor az oldal címe alapján rá tud keresni. Mivel az interneten számos oldal rendelkezik több webcímmel (URL-lel), így előfordulhat, hogy az oldal tartalma benne van az adatbázisban, mégse találjuk meg az URL alapján.

Oldal hozzáadása

Védeni szeretné az oldalát? Úgy gondolja, hogy egy-két hasznos oldalt nem talált meg a keresőnk? Írja be az alábbi mezőbe az oldal címét, és mi minél hamarabb igyekszünk ezt az oldalt is feldolgozni és betenni az adatbázisunkba. Amennyiben több URL-t is meg szeretne adni, akkor soronként egy webcímet írjon. Amennyiben több ezer új oldal feldolgozását szeretné javasolni, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. A webes keresőnk a beírt oldalakat kiindulópontnak használja, így azokat az oldalakat, amelyekhez a megadott lapon lévő linkekről el lehet jutni pár kattintással, azokat nem kell külön megadni.