Ugrás a tartalomra

KOPI Plágiumkereső - A fordítási plágiumok keresője

Súgó

Fórum

A fórum szolgáltatás a portál felhasználóinak gyors és hatékony információéhségét hivatott szolgálni a felhasználók által felvetett témákban.

A fórum regisztráció nélkül olvasható, hozzászólásai nyilvánosak, a hozzászóláshoz azonban regisztráció szükséges. A regisztráció ingyenes, mint a portál egyéb szolgáltatásai.

A KOPI portál szerkesztői minden felhasználót megkérnek, hogy tartózkodjanak a jogsértő magatartástól és felkérik a kultúrált kommunikációra, hogy a netiquette sorai szerint járjanak el!

A regisztrációs adatokkal a KOPI portál szerkesztői nem élnek vissza - ezzel kapcsolatban lásd Adatkezelési elveinket. A fórumokban megjelent hozzászólások nem tükrözik a KOPI portál szerkesztőségének véleményét. A hozzászólások tartalmáért a KOPI portál szerkesztői nem vállalnak felelősséget.

A fórum használata

A felhasználó a bal oldali menüstruktúrából a Fórumot választva a fórumok listáját láthatja, azaz a már korábban a portál, illetve a fórum használói által elindított témákat.

A már elindított témákról a készítő nevét, az utolsó üzenet elküldésének dátumát, idejét és az adott témában írt üzenetek számát tudhatja meg a felhasználó.

Fórumok listája

Téma
A fórum témájának megnevezése.
Filter
Adjon meg egy kulcsszót a forumok listájának szűkítéséhez, majd nyomja meg a Filter gombot.
Létrehozta
A forum létrehozójának azonosítója.
Üzenetek
A fórum üzeneteinek száma.
Utolsó üzenet
Utolsó üzenet beérkezésének ideje.

Fórum oldalon

Sorbarendezés
Rendezés
A felmerült témákat az alábbiak szerint lehet rendezni:
  • Beszélgetés szála szerint
  • Fordított időrendben
  • Időrend szerinti bontásban.
szálak szerint
Beszélgetés szálak szerinti bontás
Beszélgetés szálak szerinti megfeleltetés annyit jelent, hogy egymás alatti hierarchiában mutatja az egy témához tartozó válaszokat, illetve a válaszokra érkezett feleleteket, ezáltal könnyen áttekinthetővé válnak a felületek.
időrendben
Időrendi rendezés
Időrendi bontás szerint a keletkezési dátum szerint jeleníti meg a rendszer a beérkezett üzeneteket.
fordított időrendben
Fordított időrend szerinti bontás
Fordított időrendi bontás szerinti megjelenítésben a legutóbbi hozzászólást láthatja a felhasználó a hozzászólások legelején.
Vissza a témákhoz
A "Vissza a témákhoz" gombra való kattintással a felhasználó a fórum nyitófelületére ugrik, ahol elolvashatja az addig érkezett üzeneteket, vagy megjegyzéseket fűzhet valamely témában, illetve nyithat egy újabb topicot.

Új üzenet

Cím
A hozzászólás címe.
küldő
A hozzászólást küldő felhasználó azonosítója. Küldés esetében az Ön azonosítója.
Üzenet mező
Az üzenet tartalma

Új fórum létrehozása

A felhasználó új fórumot indítani az "Új fórum létrehozása" gomb megnyomásával tud. A gomb megnyomása után lehetősége van beírni, hogy milyen témában kívánja indítani a topicot a "Téma" felirat után, majd a "Leírás" mezőbe beírhatja a fórum témáját bővebben.
A "Létrehoz" gombra való kattintás után az újonnan indított fórum megjelenik a többi fórumtéma között a létrehozó nevével, a létrehozás dátumával és a beírt üzenetek darabszámának megjelenítésével.

Téma
Nevezze meg az új fórum témáját.
Leírás
A fórum témájának hosszabb ismertetése.
Létrehoz
Ha kitöltötte a mezőket nyomja meg a 'Létrehoz' gombot.