Skip to main content

KOPI - The best choice for searching translated plagiarism

Adatvédelmi elvek

Az adatkezelő:

SZTAKI, Elosztott Rendszerek Osztály (1111 Budapest, Lágymányosi u. 11.)
Megbízott: Tóth Zoltán
E-mail: toth.zoltanGET_RID_OF_THIS@GET_RID_OF_THISsztaki.hu

A kezelt adatok:

A weboldal látogatása során a szerveren biztonsági okokból rögzítésre kerül a felhasználó hálózati identitása: a számítógép IP-címe és a használt szoftverkörnyezet, valamint a látogatás időpontja és a megtekintett oldalak címe. Ezek az adatokat elektronikus formátumban kerülnek tárolásra szerverünkön, bizonyos idő elteltével már csak aggregált formában. Az adatokat csak jogerős bírósági megkeresés esetén adjuk ki.

Weboldalunkon a regisztráció során e-mail címet és felhasználói nevet kell megadni. A többi, személyes adat megadása nem kötelező. A regisztrált adatok más számára nem láthatók, csak abban az esetben, ha a felhasználó így rendelkezik. A regisztrált adatok adatbázisban kerülnek tárolásra, és csak jogerős bírósági megkeresés esetén kerül kiadásra.

Az adatkezelés célja:

A szerver által automatikusan rögzített adatok a szerver biztonságos üzemeltetése érdekében átmenetileg tárolásra kerülnek.

Valamennyi más, a regisztráció során begyűjtött adat a szolgáltatás működtetése (hírlevél kézbesítése), illetve a felhasználók azonosítása érdekében kerül rögzítésre.

A felhasználókat hírlevélben lesznek értesítve a portállal kapcsolatos hírekről, természetesen abban az esetben, amennyiben ezt a szolgáltatást igénybe kívánják venni.

Az adatkezelés időtartama:

A felhasználó által önként megadott adatokat addig őrizzük, amíg nem kéri törlésüket, illetve addig az időpontig küldünk ki hírlevelet, ameddig a felhasználó igényli.

Az adatokhoz hozzáférők köre:

A szerver által rögzített és tárolt adatokhoz a szerverüzemeltetést végző szakemberek (SZTAKI, 1111 Budapest, Lágymányosi u. 11.) rendszergazdája fér hozzá.

A regisztráció során megadott adatokhoz a fent látható adatkezelő személy fér hozzá.

Fontos figyelmeztetések:

Valamennyi, az adatvédelmi nyilatkozatban közzétett metódus a személyes adatok kezelésével kapcsolatos eljárásra vonatkozik. A nem személyes adatok kezelésével kapcsolatban külön nyilatkozatot nem teszünk.

Kapcsolódó weboldalak:

SZTAKI

Adatvédelmi biztos

Adatvédelmi törvény