Ugrás a tartalomra

KOPI Plágiumkereső - A fordítási plágiumok keresője

Fórum

Hibabejelentés

Sorbarendezés: i
Új üzenet | Vissza a témákhoz
  Cím (küldő: veruci) 2013.04.14.  01:25
Olyan problémám lenne, hogy az oldalukon elindítottam egy plágiumkeresõt ( már egy hónapja regisztrált tag vagyok a KOPI oldalán, csak nem töltött be az oldal) és használatba vettem a http://tudasdepo.uni-corvinus.hu/ oldalán lévõ plagium keresõt. kiírta, hogy egyezik egy dokumentummal, ami ugyebár az ÉN dokumentumom, csak azt a KOPI oldalára töltöttem fel még anno.
Kérdem én, hogy hogy lehet az, hogy most két névvel és egy email címmel vagyok felregisztrálva.
Azért lenne csak sürgõs, hogy mihamarabb válaszoljanak, mert szerdán le kell adnom a szakdolgozatomat és kellemetlen szituációkat okozna nekem ez a dolog.
Kérem szíves segítségüket!
Válasz
  Cím (küldő: Korbelylaszlo) 2013.04.09.  20:07
Tisztelt Kopi!

Segítséget szeretnék kérni Önöktõl, ugyanis 2 feltöltött dokumentumom van, mindkettõ ugyanazzal a címmel és szerzõvel, de a második feltöltött dokumentum bõvebb, azóta továbbírt munka. A két dokumentum 98%-ban egyezik, míg az elsõ 7% egyezést hozott ki. Problémám az, hogy így nem tudom hogy egyébként hány %-os egyezést hoz ki más egyéb dokumentumokkal, viszont erre az információra feltétlen szükségem lenne! Tehát megoldható esetleg az, hogy a másik, saját szerzeményemen kívüli dokumentumokat külön mutassa, vagy egyéb javaslatuk lenne erre a problémára?
Köszönettel
K.L.
Válasz
  Cím (küldő: mzxa.DEL) 2013.04.09.  13:24
Tisztelt Kopi!

Plágiumkeresést indítottam el körülbelül egy hete, aminek a mai napig nincs eredménye. Mennyi ideig tart egy ilyen keresés?
Mivel nem történt semmi leállítottam a keresést és szeretném törölni a dokumentumomat. Hogyan tehetem ezt meg?!

Mielõbbi válaszban bízva, üdvözlettel:
mzxa
Válasz
  Cím (küldő: Pszm69) 2013.04.08.  22:07
T. Kopi!

Mégis mennyi ideig "normális" a konvertálás ideje? Mert, hogy már órák óta homokóra van! Úgy gondolják ez így rendben van??

Várom a választ!
Válasz
  Cím (küldő: gmonii) 2013.04.07.  10:31
T. Kopi,

A feltöltött dokumentumomat jóideje konvertálja a rendszer, a kiválasztást pedig nem enged, nincs jelölõnégyzet. Mi a probléma?
Válasz
  Cím (küldő: verytitkos) 2013.03.27.  12:23
Tisztelt Kopi!
Szeretnék érdeklõdni, hogy mennyi ideig tart a feltöltés, illetve mikor lehet elkezdeni az ellenõrzést? Hosszú ideje a plágiumkeresést nem tudom elkezdeni, mert a dokumentumot nem lehet kiválasztani. Azt írja ki, hogy a dokumentum konvertálása folyamatban van. Ez normális?
Mi a teendõm ebben az esetben?
Maga az ellenõrzés mennyi idõt vesz igénybe?
Várom válaszukat, köszönettel: vt
Válasz
  hiba feltöltéskor (küldő: brumbi) 2013.03.18.  02:42
Tisztelt KOPI!

Word dokumentum feltöltésekor mindig hibát jelez a rendszer. Kérem, legyen kedves utánanézni, miért.

Köszönöm: b.
Válasz
  Re: Kijelölõ négyzet (küldő: KOPI) 2012.06.25.  10:27
Kedves kicsimacs!

A négyzet helyén mi található? Ha egy háromszög, akkor hiba volt a konvertáláskor, ha egy kis óra, akkor még várni kell, ha semmi, akkor letörölte a dolgozatot, és törölt dolgozattal nem indítható keresés.
Válasz
  Kijelölõ négyzet (küldő: kicsimacs) 2012.04.24.  13:43
Tisztelt Cím!

Nekem olyan problémám van, hogy feltöltöttem a dokumentumokat, de nem tudom kijelölni, hogy melyeket szeretném összehasonlítani (nem jelenik meg a kijelölõ négyzet).
Válasz
  Re: probléma és nem reagálás ( (küldő: KOPI) 2012.04.02.  10:44
Sajnálom, hogy nem sikerült a feltöltés, ennek számos oka lehet, ha elküldi nekünk a dokumentumot, megnézem mi lehet a gond: kopi@sztaki.hu
Válasz
  probléma és nem reagálás (lehe (küldő: tigaz) 2012.03.14.  19:13
Egy általam írt text (.txt) fájlt akartam feltölteni, ez sem sikerült, a következõ rendszerüzenetet kaptam az Önök rendszere által:
"Hibás fájltípus. A Súgó oldalon megtekintheti a feltölthetõ fájltípusok listáját."

A .txt fájl az önök súgója alapján nem hibás fájltípus.

Nem értem mi a probléma mostanában egy ilyen szakcégnél (bár igaz a nem fizetõ önzetlen szolgáltatás nyújtás miatt mindíg lehet takarózni valami indokkkal)??? a .doc dolgozat sem ment fel "lásd elõzõ bejegyzésem"
Válasz
  Cím (küldő: tigaz) 2012.03.14.  11:18
Tisztelt Szolgáltató !

Miért nem tudom feltölteni a dokumentumot? A forgalommérõ mutatja, hogy az adatok mind egy szálig elmennek, ugyanakkor ennek befejeztekor üressé válik a "feltöltõ oldaluk rublikái" és nem történik semmi. a dolgozat (.doc és 42Mbyte). (Már 4x próbáltam)
Válasz
  konvertálás (küldő: potej) 2011.11.18.  11:10
Kedves KOPI!

Egy 60k dokumentum konvertálása valóban órákig tart, vagy valami gond van a rendszerben és ne várjak?
Válasz
  Sikertelen feltöltés (küldő: KOPI) 2011.04.29.  17:17
Kedves Ágnes és Szanikocska! Kérem küldjék el nekem azt a fájlt, amit nem sikerült feltölteniük, és megnézem, hogy mi lehet ennek az oka. A Kapcsolat menüben találják az elérhetõségemet.
Válasz
  Cím (küldő: Lukács Ágnes) 2011.03.27.  11:02
Kedves Sztaki!

Az utóbbi három napban háromszor próbáltam meg a plágiumkeresést lefuttatni a szakdolgozatomon, mindhárom napon sikertelen volt a kísérletem. Több órát vártam mindegyiknél, de semmi sem történt. Mi lehet az oka? Sürgõs lenne a vizsgálat, kérem segítsen. Köszönettel Ági
Válasz
  Cím (küldő: szanikocska) 2010.04.14.  20:01
Kedves Sztaki!
Nem tudok dokumentumot feltölteni semmilyen formátumban sem, pedig elég sûrgõs lenne.A szakdolgozatom le tudom itt futtatni? Segítséget köszönöm. Anikó
Válasz
  Hiba? (küldő: christyna4) 2010.04.11.  22:58
Kedves Sztaki!
Nekem is olyan problémám van, hogy feltöltöttem a dokumentumot, elindítottam a keresést. És már 1,5 órája semmi visszajelzés. Ilyen sokáig tartana egy 7 oldalas dokumentumot átvizsgálni?
Köszönöm válaszát.
Válasz
  Re: Feltöltés (küldő: KOPI) 2010.02.03.  14:57
Kedves Ákos!

Nem tudom mi lehet a baj, más nem jelezte, így csak azt tudom elképzelni, hogy túl nagy lehetett a fájl, vagy a gépen volt valami elállítva.
Válasz
  Feltöltés (küldő: szolaryann) 2009.12.06.  15:41
Kedves Sztaki!

A következõ problémával találkoztam: szerettem volna feltölteni egy *.pdf kiterjesztésû dokumentumot, azonban megadva a címét és a szerzõt, valamint kiválasztva az adott fájlt a feltöltés gombra kattintva nem jelenik meg a dokumentumaim között.

Elõre is köszönöm a választ!

Üdvözlettel: Sz.Ákos
Válasz
  Re: Hiba (küldő: KOPI) 2009.04.30.  11:47
Kedves Berniké!

Egy kisebb fennakadás volt a rendszerben, lehet, hogy ez okozta, kérem próbálja meg újból a keresést.
Válasz
  Cím (küldő: Berniké1) 2009.04.25.  12:14
Kedves Sztaki!

Tavaly óta használom az Önnök programját egészen idáig jól is mûködött, de most nem kapok egy keresésére sem visszajelzést erdeményt. Néztem az internetes adatbázissal is, bár ott ki volt írva, hogy feltöltés alatt ez azt jelentené, hogy nem üzemel most??!
De lefutattam a keresésem a felhasználók adatai között is és arra sem jött visszajelzés pedig már tegnap elküldtem.

SÜRGÕS lenne hogy választ kapjak erre a kérdésemre. Elõre is köszönöm.
Üdv:

Berniké
Válasz
  Re: Re: Hiba? Itt? (küldő: KOPI) 2007.05.12.  09:12
Kedves Lecs!

Mi nem tapasztaltunk ilyen hibát, amennyiben továbbra is gondja van a "Tallózás" gomb használatával, kérem írja meg pontosan milyen böngészõt használ.
Válasz
  Re: Hiba? Itt? (küldő: LECS) 2007.04.02.  00:27
Kedves Sztaki!

Egy dokumentumot szerettem volna feltölteni, de a TALLÓZÁS gomb nem mûködik... Ugye nem az én készülékemben vana hiba?

üdv Lecs
Válasz
  Hiba? Itt? (küldő: KOPI) 2004.05.24.  17:09
A legrészletbemenõbb tesztelések ellenére is lehet, hogy felhasználóink esetleg hibával találkoznak a portál mûködése közben. Ezeket kérjük vagy emailben vagy itt, ebben a fórumban közöljék velünk, hogy minél hamarabb kijavíthassuk.
Válasz