Ugrás a tartalomra

KOPI Plágiumkereső - A fordítási plágiumok keresője

Súgó

Felhasználói beállítások

A "Beállításaim" fül alatt az adatait és a személyes beállításait adhatja meg és érheti el a felhasználó.

Adatok

Lehetősége van személyes adatai megadására, a mezők kitöltése nem kötelező, de nagyban segíti munkánkat a felhasználók pontosabb ismerete. Adatait harmadik félnek nem adjuk ki.

Mások által látható
A felhasználói név kivételével az összes adatról Ön dönti el, hogy mások láthassák-e. Minden adat mellett található egy checkbox (jelölőnégyet), amelynek a kiválasztásával engedélyezi, hogy mások is láthassák az adatait.
Felhasználói név
Itt adhatja meg, hogy a portálra milyen néven szeretne bejelentkezni, illetve szolgáltatásokat igénybe venni, vagy üzeneteket írni. A felhasználói név módosítására a későbbiekben nincs lehetőség!
Email cím
Ebben a mezőben adja meg az e-mail címét (pl. kopiEZT_TOROLJE_KI@EZT_TOROLJE_KIdsd.sztaki.hu). Amennyiben szeretné, hogy a rendszer a plágiumkeresés eredményéről levélben ezen a címen tájékoztassa, az 'Üzeneteim erre a címre érkezzenek' mezőt jelölje be.
Jelszó
A portálhoz tartozó jelszavát itt változtathatja meg. Biztonsági okokból adja meg a jelenlegi jelszavát, majd az új jelszót kétszer.
Teljes név
Ebben a mezőben adhatja meg a teljes nevét (pl. Kovács János).
Foglalkozás
Ebben a mezőben adhatja meg a foglalkozását (pl. kutató, taxisofőr, doktor).
Munkahely
Ebben a mezőben adhatja meg munkahelyének nevét és címét (pl. Balatontavasi Egyetem, H-9932 Balatontavas, Kossuth u. 5.).
Telefonszám
Ebben a mezőben adhatja meg a telefonszámát (pl. +36 1 279-6204).

Személyes beállítások

Itt adhatók meg a felhasználó profiljához legjobban illeszkedő beállítások. Megadhatja például, hogy szeretne-e hírlevelet kapni.

Hírlevél
Amennyiben szeretne havi hírlevelet kapni, jelölje be ezt a checkbox-ot.
A dokumentumok alapértelmezésben
Itt állíthatja be, hogy új dokumentum feltöltésekor mit állítson be a rendszer a dokumentum láthatóságának. A 'minden felhasználó által láthatóak' beállítás esetén mindenki láthatja a dokumentumot, míg 'csak én láthatom' esetében csak Ön fér hozzá.
Egy oldalon megjelenített dokumentumok száma
Megadható, hogy a dokumentumkezelés oldalon hány dokumentum jelenjen meg egyszerre.
Automatikus belépés erről a számítógépről
A checkbox kiválasztásával a következő portálra való bejelentkezésekor a rendszer automatikusan belépteti.
Használja a jobb klikket a segítséghez
Jelölje be a checkbox-ot, ha aktiválni szeretné a jobb egérgombot a Súgó szolgáltatáshoz. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a portálon bárhol egy egérkattintással megtudhassa, hogy egy adott mező, legördülőmenü vagy gomb pontosan mire is való. Amennyiben ideiglenesen ki szeretné kapcsolni ezt a szolgáltatást, ezt megteheti a Ctrl- billentyű lenyomásával, amig nyomva tartja addíg a jobb egérgomb eredeti funkciója lesz elérhető.
Mentés
Amennyiben változtatott a beállításain nyomja meg a 'Mentés' gombot. Mindkét 'Mentés' gomb a teljes oldalra vonatkozik.